"Зоряні війни" стануть реальністю? Трамп анонсував появу у США "найвеличнішої зброї в історії", в яку "сам досі не міг повірити"

Президент США Дональд Трамп під час спілкування з журналістами заявив, що у Штатів невдовзі з'явиться "найвеличніша зброя в історії", зазначають Патріоти України.
За словами Трампа, він вже встиг оцінити всю потужність нового озброєння та "досі не може повірити в це".
"Незабаром ми висадимося на Марсі, і у нас буде найвеличніше озброєння в історії, яке можна уявити. Я вже бачив розробки, навіть я не можу повірити в це", - зокрема заявив президент.
Дональд Фредович не розкрив ніяких подробиць щодо суперзброї майбутнього. Однак безумовно надихнув його на заяву успішний пуск до МКС новітнього пілотованого корабля Crew Dragon до МКС новітнього пілотованого корабля Crew Dragon. Отже з якоюсь долею вірогідності можна припустити, що нова зброя якось пов'язана з цією подією.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...