Зовсім не через любов до "русского мира": Чому деякі світові зірки отримали громадянство РФ

Росія стала країною, в яку деякі іноземні знаменитості вирішили втекти від своїх проблем: хтось - від звинувачень у згвалтуваннях, хтось - від фінансових проблем. Журналісти проекту FreeДом розповіли, хто зі світових зірок отримав паспорт РФ, передають Патріоти України.

Зірка бойовиків 1990-х Стівен Сігал у 2016 році отримав російське громадянство особисто з рук Володимира Путіна. Виявляється, що в актора почалися проблеми в Америці: спочатку його звинуватили в згвалтуванні, потім - в приховуванні прибутку з реклами криптовалюту. Але від американського громадянства він не відмовився. Він у США несе російську пропаганду і підтримує країну-окупанта. Сігал брехливо стверджував, що це Грузія напала на Росію.

РФ зробила своїм громадянином ще одну знаменитість - бійця ММА Джеффа Монсона. І цей "екземпляр" також потрібен РФ, щоб нести російську пропаганду в маси англійською мовою. Він заявляв, що "Україна вторглася на Донбас у 2014 році і сама себе обстрілювала".

Крім того, Росія дала громадянство американському боксеру Рою Джонсу-молодшому. Все тому, що в Америці він заборгував 3 млн доларів. Він навіть виходив на бій під російським прапором, після чого в РФ більше не бився і не жив там. На питання Кличка про громадянство і його думку про країну-агресора Рой відповів, що він не має ніякого відношення до політики.

Також росіянкою зробили і зірку Наталію Орейро, яка прийняла громадянство РФ. Вона отримала популярність завдяки серіалу "Дикий ангел". Але зовсім не любов до російської публіки привела її до громадянства Росії. А, як і інших "нових росіян", - податки. В її рідному Уругваї прибутковий податок на її діяльність 36%, а в РФ - 13%.

Ще одна зірка, яка втекла від великих проблем в РФ, - Жерар Депардьє. У Росії він отримав виноградники в окупованому Криму і квартири в Грозному і Саранську. Натомість актор розхвалював Путіна. Але в РФ його теж чекали проблеми з податками, він продав всю нерухомість і виїхав до Європи. Потім почав критикувати президента Росії, після чого його позбавили громадянства РФ.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...