Зовсім не злякались: Жительки Курської області звернулися до військових українською (відео)

Поки керівництво країни-терориста Росії заявляє про "варварський напад" та скаржиться в ООН, жителі Курської області вільно розмовляють із військовими українською мовою. Більше того, присутність українських військових аж ніяк не лякає росіян, передають Патріоти України.

Розмова військових із місцевими жителями сталася в одному з прикордонних населених пунктів Курської області. Відповідне відео в Instagram опублікував користувач ptah_ngl.

Мешканка Курської області заявили, що хоч вона і не українка, але вільно розмовляє українською мовою. Мало того, жінки першими звернулися до військовослужбовців та попросили їх підвезти. Однак через відсутність місця в автомобілі бійці були змушені відмовити. Розмова військових із місцевими жителями закінчилася гаслом "Слава Україні!".

Попри доброзичливе, на перший погляд, ставлення користувачі соцмережі закликали військовослужбовців бути пильними та не довіряти росіянам. Зокрема, військових просять не брати від місцевих мешканців продукти та воду.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...