Зрада чи головотяпство "нових облич": Влада Зеленського знову провалила оборонне замовлення, - Турчинов

На сьогоднішній день Україна має безліч потужних ракет і оборонних комплексів. Втім, їх з якоїсь причини не включили в оборонне замовлення. Про це в ефірі «Прямого» сказав голова Верховної Ради України 2014 року, виконуючий обов'язки президента України 2014 року, секретар Ради національної безпеки і оборони України 2014-2019 років Олександр Турчинов, передають Патріоти України.

«Вже друга декада червня, вже півроку минуло. З початку року жодного контракту в рамках поточного державного оборонного замовлення не підписано і не профінансовано. Це говорить про те, що всі розмови з боку військового-політичного керівництва: про безпеку, про те, що вони виділяють на оборону, все залишається розмовами. А є реалії: непрофінансовані оборонні замовлення», - заявив він.
Більш того, Турчинов також зазначив, що Україні потрібно підтримувати вітчизняного виробника. Раніше політик сказав, що в останній раз військовим підвищували зарплату ще в 2019 році. До того ж, ще в квітні народний депутат Володимир Ар'єв також зазначав, що оборонне замовлення влада все ще не затвердила. На думку нардепа, головне питання в тому, чи забезпечені належним чином ЗСУ на тлі нарощування військових сил РФ біля кордонів України.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...