Зрада чи невігластво креатури Зеленського: Авторитетні журналісти звернулися до телеканалу "Дом" через працевлаштування Пальчевського, який "возз'єднувався" у Скабєєвої

Пальчевський в ефірі кремлівського телеканалу в Москві розповідав про "воз'єднання".

Державний телеканал "Дом", який фінансується за кошти українських платників податків, закликали відмовитися від запуску токшоу з Андрієм Пальчевським, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву опублікувану Незалежною медійною радою.

Із кінця 2018 року Пальчевський активно фігурував у прокремлівських телеканалах в Україні. На підсанкційних "NewsOne" і "112" з'являвся у 51% ефірів. Наразі він веде іменну програму на ще одному прокремлівському телеканалі "Наш".

"Серед його публічних заяв висловлювання про те, що 80 % українців спілкуються російською мовою. Що це Петро Порошенко, тобто українська сторона, розв'язав війну та віддав Крим.

Що українці готові обміняти Крим на Донбас. Що українці та росіяни - один народ. Крім того, у березні 2019 року Андрій Пальчевський особисто відвідав російське токшоу "60 минут", на якому розповів про "возз'єднання" України з Росією", - повідомила організація.

Торік у вересні журналісти BBC нагадали Пальчевському про "воссоединение" на кремлівському телеканалі. Тоді він агресивно відреагував.

"Токшоу з Андрієм Пальчевським дискредитує державний телеканал "Дом" і може становити загрозу для реінтеграції окупованих територій.

Не можна допускати навіть можливості поширення російської пропаганди від імені української держави", - сказано в заяві.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...