Зрада по-грузинськи: Тележурналіста, який в ефірі на "Руставі-2" обматюкав Путіна, викликали на допит у прокуратуру

Частина теперішньої правлячої еліти країни намагається загравати з державою-агресором, виказуючи Москві "дрібні знаки уваги"

Тележурналіста Георгія Габунію, який в прямому ефірі обматюкав президента Росії Володимира Путіна, викликали на допит. Про це повідомляється на сайті телеканалу Руставі 2, на якому Георгій раніше працював, зазначають Патріоти України..

Допит пов'язаний з розслідуванням про перевищення службових повноважень проти законних інтересів Руставі 2, а також присвоєнням грошових коштів і майна телеканалу.

8 липня, під час прямого ефіру на каналі Руставі 2 грузинський ведучий Георгій Габунія обматюкав Путіна, назвавши його «смердючим окупантом» і «убогою істотою».

Пізніше генеральний директор каналу Руставі-2 Паата Салія заявив про звільнення Габунії і ряду інших журналістів телеканалу через конфлікт інтересів.

Це сталося на тлі антикремлівських протестів у Тбілісі, що активізувалися після провокації російського депутата-комуніста Сергія Гаврилова, який під час засідання Міжпарламентської асамблеї православ'я сів у крісло спікера грузинського парламенту.

У свою чергу Путін у помсту за ці протести підписав указ про припинення авіасполучення між двома країнами.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...