Зрада, вона і є зрада: "Крым - часть России... Речь идет о победе здравого смысла", - прес-секретар Путіна витлумачив скандальне рішення ПАРЄ

"Рот" Путіна наголосив, що зрада ПАРЕ України є кроком у правильному напрямку до анексії РФ Кримського півострову.

Керівництво РФ зраділо поверненню своєї делегації в ПАРЄ. При цьому Кремль не розцінює рішення ПАРЄ як ознака зміни точки зору країн Європи на приєднання Криму до Росії, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, зазначають Патріоти України.
"Что касается возвращения нашей делегации в ПАСЕ, принятия соответствующей резолюции и направления наших парламентариев, - это весьма позитивное явление, [к которому] можно относиться только позитивно", - сказав представник Кремля.
Пєсков уточнив, що мова йде "не о дипломатической победе".
"Речь идет о победе здравого смысла, ибо Парламентская ассамблея Совета Европы не может полноценно работать без участия в ней российской делегации", - підкреслив Пєсков.
При цьому в Кремлі розуміють, що рішення ПАРЄ не означає зміни точки зору країн Європи на приєднання Криму до Росії.
"Вряд ли можно говорить о том, что это является изменением доминирующей точки зрения. Но в данном случае мы полны терпения и решимости последовательно разъяснять ситуацию с Крымом, добиваясь того момента, когда позиция наших визави изменится", - сказав Пєсков.
Представник Кремля також підкреслив, що "Крим - це невід'ємна частина Росії, це суб'єкт РФ, і якісь питання, пов'язані з Кримом, не підлягають обговоренню з жодною з країн", передає ТАСС.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...