"Зрадник" поїхав додому 200-им: ЗСУ ліквідували 22-річного окупанта з Донецька

Українські захисники ліквідували 22-річного жителя Донецької області, який пішов воювати на боці Росії проти ЗСУ. Зрадник Володимир Зінченко поїхав з поля бою 200-тим. Про це заявив офіцер ЗСУ та блогер Анатолій Штефан.

На фронті йому навіть встигли дати прізвисько - "лейтенант". Зінченко народився 21 червня 2000 року і закінчив "Донецьке вище загальновійськове командне училище" в окупованому Донецьку.

"Зрадника наздогнала карма. Слава нації, смерть ворогам!" – написав Анатолій Штефан. Його ліквідацію підтвердили у місцевих пабліках і насмішили Мережу заявою, що Зінченко 29 липня "загинув смертю хоробрих" під час виконання "військового обов'язку".


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...