Зрадник Стремоусов відзначився брехнею про підірваний комбайн, яку викрив справжній власник техніки (відео)

Днями гауляйтер Херсона кирило стремоусов заявив, що нібито українські нацисти підірвали комбайн на міні. Все б нічого, але чергову брехню зрадника України спростував сам власник комбайна, який повідомив, що росіяни вкрали техніку ще кілька місяців тому. А сам комбайн з окупантами підірвався на своїй же міні ще місяць тому – 9 серпня. Про це на умовах анонімності розповів сам власник комбайна, передають Патріоти України.

Чоловік повідомив, що раніше окупанти вдерлися до нього додому та забрали дорогий комбайн. На оприлюднених фото та відеокадрах можна побачити, що техніка зовсім нова. На жаль, така доля спіткала й інших фермерів у регіоні – росіяни масово крадуть їхню техніку.

Спростування заяви зрадника стремоусова

9 вересня – тобто за місяць після інциденту з комбайном – гауляйтер Херсона Стремоусов оприлюднив відео на якому говорить маячню на тлі підірваної техніки. За його словами, комбайн підірвався на міні, яку "заклали українські військові".

Водій комбайна, за його твердженням, залишився живим. А от "хліб прибрати не встигли", поскаржився зрадник України. Погодьтеся, максимально дивна позиція колаборанта, згадуючи, як Росія ще пару місяців тому блокувала експорт українського зерна, мінувала поля та не давала фермерам на окупованих територіях збирати врожай. А те, що таки вдавалося зібрати, росія, в кращих традиціях держави-терористки, вивозила на свою територію.

24 каналу вдалося зв'язатися з фермером і власником цього комбайна. Він розповів, що його друг приїхав на місце події і детально зняв серію та номер техніки. Він порівняв її з документами, які мав на комбайн, і все зійшлося. На відео – саме той комбайн, який росіяни вкрали у фермера з Херсонщини.

Звісно ж, Стремоусов "забув" вказати, що підірвався на міні "крадений" путінськими посіпаками комбайн.

Джерело: 24 канал

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...