Зрадник України, який воює за РФ, виявився ґвалтівником: Розслідувачі розповіли про темне минуле окупанта

Дмитро Майбородов, який є зрадником України з 2014 року, виявився ґвалтівником та педофілом. До та після участі у бойових діях в армії РФ він працював тренером у фітнес-клубі, в якому і підшукував собі жертв. Про це повідомляє Telegram-канал "OsintFlow". За результатами розслідування з'ясувалося, що Майбородов виявляв інтерес до маленьких дітей та чоловіків, передають Патріоти України.

"Герой цього розслідування – Майбородов Дмитро Володимирович. Як і типовий росіянин, пішов воювати за гроші, проте на відміну від більшості своїх "колег" встиг розірвати контракт, оскільки усвідомив, що навіть його жалюгідне життя – краще за порожні обіцянки виплат. За словами цього "патріота", на фронті керівництво робить усе максимально можливе для того, щоб заробити на чужій смерті: не виплачують зарплати, готові відправляти цілі вантажівки людей у лоб на ворога, щоб потім отримати фінансову компенсацію за 200-х", – пишуть у джерелі.

За наданою інформацією стало відомо, що Дмитро Майбородов – один із зрадників, який перейшов на бік окупанта. Через що офіційно перебуває у розшуку з 30 травня 2014 року за статтею дезертирство (МО, СБУ, МВС України ст. 408 ч.1).

Однак на цьому перелік його злочинів не закінчується. У джерелі повідомляють, що Майбородов до участі у "СВО" і після цього працював фітнес-тренером у залі "Родничок" (м. Євпаторія вул. Демішева 68). Тоді він виявляв неприпустимий інтерес до маленьких дітей – його підопічних та осіб чоловічої статі.

"50-річний офіцер звинувачується у зґвалтуванні чоловіка та спробі схилити до подібних дій дитину", – йдеться у повідомленні.Водночас джерело надає кілька доказів, що підтверджують звинувачення Майбородова. За даними джерела, головним доказом є відповідне відео за його участю. "Другим доказом є доступ до файлів звернення вищезгаданої особи до різних структур, з метою притягнення Майбородова Дмитра Володимировича до відповідальності за статтями 131, 159, 163 та 242 КК РФ", – пишуть у розслідуванні.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...