Зрадника Сальдо ввели у кому - лікарі підозрюють, що його отруїли

Гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо перебуває у стані медикаментозної коми в одній з лікарень Криму. Його транспортують у Москву спецбортом. Про це пише російський Telegram-канал BAZA з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Учора Сальдо тимчасової адміністрації переправили із Херсонської області до клініки у Криму. Сьогодні зраднику погіршало, його підключили до апарату ШВЛ і ввели в кому. За результатами консиліуму за участю московських та кримських лікарів ухвалили рішення про термінову госпіталізацію до Москви.

Тим часом в особистому Telegram-каналі Сальдо продовжують з'являтися публікації. В одному з недавніх постів від його імені повідомляється, що "погіршення самопочуття стало результатом ускладнення після перенесеного коронавірусу".

"Лікарі підозрюють, що "голову тимчасової адміністрації" Херсонської області могли отруїти. Його стан оцінюється як украй тяжкий", - пише BAZA.

Кров та сечу Сальдо терміново направили до токсикології на дослідження – лікарі вважають, що його отруїли. Результати аналізів крові зможуть прояснити, чи є в його організмі якась отрута, лише за кілька днів.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...