"Зрадники і бандерівці": У Дагестані знайшли "винних" у антисемітських заворушеннях у Махачкалі

"Зрадники і бандерівці": у Дагестані знайшли "винних" у антисемітських заворушеннях у Махачкалі

Глава республіки Дагестан (РФ) Сергій Меліков знайшов винних у антисемітських заворушеннях у Махачкалі. Російський чиновник видав, що погроми координовані "зрадниками та бандерівцями", , передають Патріоти України.

Також він заявив, що Україна намагається "дестабілізувати ситуацію в Дагестані та створити протестний фон". Абсурдну заяву Мелікова опублікували російські пропагандистські ЗМІ.

За словами чиновника, "вороги" намагаються використати в Дагестані заборонені прийоми, пов'язані з роздмухуванням міжнаціональної ворожнечі та міжконфесійних проблем.

"Сьогодні ми отримали абсолютно достовірну інформацію про те, що канал "Ранок Дагестану" адмініструється, регулюється з території України зрадниками, бандерівцями, тими, хто ненавидить святі для нас традиційні речі, якими ми живемо багато років", – заявив Меліков.

Також чиновник звинуватив президента України Володимира Зеленського, який "з 2014 року заливає кров'ю Донбас". При цьому він поскаржився, що жителі Дагестану їдуть на війну до України та масово гинуть.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...