Зрадники та вбивці ридають: У "МВС ДНР" проходять серйозні "чистки"

Нещодавно так зване «МГБ ДНР» провело масові арешти співробітників так званого «МВС ДНР», після чого послідувала і «зачистка» кадрів «міністерства». Про це повідомляє «Інформаційний спротив» з посиланням на інформовані джерела, передають Патріоти України.
Як уточнили в «ІС», особливо «постраждав» «замначальника розшуку ДНР» Віталій Мазур. Як уточнили експерти, Мазур має відношення до пограбування квартири колишнього директора шахти імені газети «Соціалістичний Донбас» Юрія Баранова, який входив до оточення експрезидента-втікача Віктора Януковича і тримав вдома велику суму готівки і золото.
Джерело пише: «Мазур и его коллеги настолько уже по земле не ходили, что выставили квартиру Баранова на 6 миллионов зелени. Во время ограбления деду стало плохо и менты видимо решили, что он помер. Однако Баранов выжил».

Пізніше потерпілий Баранов поскаржився російським кураторам, і в «ДНР» приїхав слідчий комітет РФ. Російські перевіряльники спільно з «МГБ» затримали Мазура, а пізніше почалася «чистка» в усій структурі «МВС ДНР». Експерти додали: «Более 80-ти сотрудников были задержаны. Совершенно "неожиданно" было выявлено около 2000 незаконно возбужденных уголовных дел. В итоге под страхом больших сроков, менты начали сдавать один другого. Под раздачу попали начальники отделов, начальник Ворошиловского райотдела (у которого нашли одну из каких-то модных картин, которую украли из квартиры деда), начальник следствия дыныры и многие другие».

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...