Зрадники зрадіють: "Миротворець" припинить діяльність

Дочірні проєкти продовжать працювати у звичайному режимі.

Проєкт "Миротворець" оголосив, що 10 грудня о 18:00 повністю зупинить роботу своїх серверів. Йдеться про сайт myrotvorets.center і всі його дзеркала, передають Патріоти України.

Повідомлення про це з'явилося на Myrotvorets News з уточненням, що дочірні проєкти продовжать працювати у звичайному режимі. "10 грудня о 18:00 на радість чудовиськам від медіабл*дства, бойовикам і російським найманцям, а також на вимогу деяких об'єктивних обставин ми повністю зупиняємо сервери "Миротворця", а саме: сайт myrotvorets.center і всі його дзеркала", – йдеться у повідомленні.

При цьому на "Миротворці" наголосили, що припинення роботи затягнеться не більше, ніж на дві години. Що стосується доступу до відомостей щодо об'єктів дослідження "Миротворця" у розділі "Чистилище", то він буде тимчасово забезпечений тільки для окремих категорій користувачів на певному закритому ресурсі.

Всі інші проекти Центру - IDentigraf (проект з розпізнавання облич на фотографіях і відеозаписах), радіо "Миротворець", інформаційний портал Центру і сховище інформації про злочини проти України "ОРДіЛО" - працюватимуть і далі у відкритому і доступному режимі. В "Миротворці" сподіваються, що технічні роботи на сайті займуть не більше кількох годин.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...