Зрадниця Поклонська заявила, що Україна - не Росія, але "порадила" Києву капітулювати

Зрадниця України та колишня прокурорка Криму Наталія Поклонська заявила, що Україна – це не Росія і ніхто російських окупантів не збирався зустрічати з квітами. За її словами, за останні 8 років в Україні сформувалося нове суспільство зі своїми поглядами. При цьому Поклонська заявила, що Київ має капітулювати, щоби зберегти людям життя. Про це вона розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі "Скажи Гордєєвій", передають Патріоти України.

Поклонська розповіла, що не розуміє повідомлень в засобах масової інформації про те, що російських окупантів нібито збиралися зустрічати в Україні з квітами. Вона зазначила, що за 8 років багато що змінилося, і у людей в Україні сформувалося своє бачення.

"Україна – не Росія. Там по-іншому влаштовано суспільство, там протягом восьми років уже сформовано щось своє. Вже люди влаштувалися в те суспільство і стали виживати по-своєму. За ці 8 років багато чого змінилося. Якби мене запитали рік тому або місяць тому, правда люди приймали б з квітами (російських окупантів, - ред.), Я б сказала, що ні. Я розуміла, що там вже зовсім інше суспільство, і воно правда інше. власне, я не здивована, що люди в Україні не так вчинили, як кажуть деякі ЗМІ", – розповіла Поклонська. Також вона заявила, що для президента Володимира Зеленського було б "прийнятно" прийняти "капітуляцію" у цій війні. Поклонська додала, що таким чином Київ зможе нібито зберегти життя українців.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...