"Зради" немає: Посол Маркарова розповіла про ситуацію з допомогою Україні від США

Ситуація з погодження додаткової допомоги Україні в США наразі складна, проте шанси на ухвалення відповідного законопроєкту надзвичайно високі. Про це заявила посол України у США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону у неділю, 4 лютого, передають Патріоти України.

«Ситуація надзвичайно складна, але підстав говорити про „зраду“ точно немає», — сказала вона.

Процес вирішення питання допомоги Україні «рухається у правильному напрямку», проте це складний процес у виборчий рік, додала пані посол. Сьогодні очікується публікація двопартійного законопроєкту, який включатиме допомогу Україні, Ізраїлю та інші питання. З завтрашнього дня, за словами Маркарової, може початися розгляд проєкту.

Вона нагадала, що Україна має чітку двопартійну підтримку у США, проте дискусії, ймовірно, посиляться через вибори президента у 2024 році.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...