Зрадив очікування та обіцянки: У "ДНР" накинулись на Зеленського (відео)

Данило Безсонов обурився, що новий президент України не збирається "припинити громадянську війну".

Данило Безсонов. Фото: скріншот з відео.

Офіційний представник невизнаного Управління Народної міліції "ДНР" сказав, що Зеленський не здатний відповісти за свої слова і виконувати дані народу обіцянки. Так, протягом перших днів президентства Зеленський розпустив парламент і призначив дострокові вибори до Верховної Ради, організував кримінальну справу стосовно Порошенка і колишньої влади. Про це заявив Данило Безсонов, який є представником невизнаного Управління Народної міліції "ДНР", передають Патріоти України.

За словами представника терористів, Зеленський призначив на ключові державні пости потрібних людей, запевнив США і Захід у незмінності взятого Києвом курсу на вступ до НАТО і Євросоюзу. Більш того, проросійський Данило Безсонов сказав, що український президент побував в зоні ООС, але нібито виконувати свої обіцянки закінчити "громадянську війну" в Україні не хоче.

"По всей видимости, у Владимира Александровича нет таких полномочий, а приказ сверху не поступил. Не утвердили западные партнеры обязательства президента Украины прекратить огонь на Донбассе, продолжение войны выгодно спонсорам Зеленского, а значит новый глава Украины, как и предыдущий – очередное трепло, не способное ответить за свои слова и выполнять данные народу обещания", - сказав представник НЗФ.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...