Зразу після дебатів на "Олімпійському": "Схеми" проілюстрували заяву Зеленського щодо непоїздок у РФ після початку агресії проти України (інфографіка)

Під час дебатів з Петром Порошенком Володимир Зеленський заявив, що не був у Росії з початку війни, але у травні-червні 2014 року він літав в РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Схеми".

"Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні "Олімпійський" заявив про те, що він "не був в Росії з початку війни, це брехня". При цьому, ще у травні-червні 2014 року він 4 рази літав у Росію – про це свідчать дані про його перетин кордону, які наводять журналісти програми "Схеми", - йдеться у повідомленні.

За їхньою інформацією, Володимир Зеленський вилітав із Києва у Москву 7 травня 2014 року і повертався 19 травня.

Наступного дня він знову вилетів у Шереметьєво, звідки повернувся 25 травня.

Через шість днів знову вилетів у Москву і повернувся 2 червня 2014 року.

Востаннє Володимир Зеленський вилітав напряму в Росію 4 червня і повернувся 12 червня 2014 року з московського Домодєдово.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...