Зроблено в Україні: У Резнікова показали роботу вітчизняної РСЗВ "Буревій" на фронті (відео)

Бійці ЗСУ використовують на передовій українську реактивну систему залпового вогню "Буревій". Захисники показали роботу новітнього озброєння на фронті.

Український "Буревій" - це осучаснений варіант радянський реактивних систем залпового вогню. Тому озброєння має безліч переваг перед застарілими "Ураганами".

Зокрема, "Буревій" має сучасні системи наведення та управління вогнем, які дозволяють отримувати координати цілей. Це пришвидшує роботи команди. У середньому військові витрачають близько 15 хвилин для ураження цілей ворога.

Українська РСЗВ відрізняється високою прохідністю та потужним турбодизельним двигуном. Також "Буревій" має броньовану кабіну, тому захищає військових від можливих ударів окупантів.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...