Зробила з колгоспника "людину": У родині Олександра Лукашенка велике горе

У віці 90 років померла теща президента Білорусії Олександра Лукашенко Олена Желнеровіч, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт kp.by.
Відомо, що жінка померла після тривалої хвороби. Олександр Лукашенко називав її "другою людиною після матері". Як розповідав президент Білорусії, саме Олена Желнеровіч порадила йому поступати на історичний факультет.
Олена Федорівна Желнеровіч - мати Галини Родіонівни Лукашенко, бабуся його синів Дмитра та Віктора. Вона жила в селі Великий Межник в Шкловський районі. До виходу на пенсію працювала вчителькою білоруської мови в Олександрійській середній школі.
В інтерв'ю телеканалу «Дощ» Олександр Лукашенко раніше зізнавався, що дуже любить тещу. Він розповів, що коли буває вдома, перш за все їде до Федорівні.

«Федоровна для меня — друг человека, как я ей всегда говорю. Она меня безмерно любит и любила всегда, и я к ней еду. Несмотря на то, что мы с дочерью ее не живем, может быть, 30 или сколько лет. Это для меня второй человек после матери. Если бы не она, то я президентом бы не был», — передає видання слова Лукашенка.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...