Зробили подарунок до Дня Незалежності: У Криму місцеві диверсанти ліквідували 18 військових армії РФ

У мережі з'явилася інформація про те, що в тимчасово захопленому російськими військами Криму нібито вбили одразу 18 окупантів. "НП" сталася прямо на День Незалежності України - 24 серпня, передають Патріоти України.

Як написав один із російських пропагандистських каналів у Telegram, невідомі нібито атакували польовий табір військ країни-агресора недалеко від окупованого Сімферополя. Там російські загарбники готувалися до відправлення на Запорізький напрямок на фронт.

Автор каналу стверджує, що таку "погану новину" йому повідомили джерела у міністерстві оборони країни-агресора та серед військових, які перебувають на півострові. Також дані нібито підтвердили у ФСБ РФ.

"Невідомі вбили ножами 18 військових. Усі загинули уві сні. Як диверсанти пробралися в табір і як зникли звідти, ми поки що до кінця не розуміємо. Ці гади були дуже добре підготовлені", – цитує канал слова своїх "джерел".

Вас може зацікавити:Місячний гороскоп на вересень: хто витягне щасливий квиток

Вас може зацікавити:Українці отримуватимуть від держави по 2 тис. грн за кожен гектар землі: хто може розраховувати

За його словами, серед ліквідованих окупантів "були як досвідчені військові, так і ті, які нещодавно підписали контракти та готувалися до відправлення на фронт".

Канал зазначив, що це не перша подібна атака проти загарбників у Криму. Минулого літа схожі "трагедії" відбувалися недалеко від Євпаторії та в Севастополі. Тоді злочинців так і не знайшли.

Автор повідомлення дивується, чому продовжуються напади та наголошує, що в Криму, щоб захистити армію, потрібно посилювати не лише ППО.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...