"Зробили в нуль": Спецназ ЗСУ "покришив" розвідгрупу кадирівців у Сєвєродонецьку

Бйці групи спеціального призначення Збройних сил України в Сєвєродонецьку знищили розвідувальну групу полку імені Ахмада Кадирова кадирівських найманців. Про це радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів у розмові з російським юристом і правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Є такий полк Ахмад. Розвідгрупу цього полку наш спецназ в Сєвєродонецьку - в нуль зробив сьогодні. Багато подій чудових відбувається", - сказав радник глави ОП.

Крім того українські партизани в Херсонській області підірвали авто з російським полковником і ще трьома військовослужбовцями.

"Партизани наші активізувалися дуже сильно. Сьогодні в Херсонській області підірвали УАЗик з російським полковником і ще трьома військовослужбовцями. Нещодавно один хитрий російський "Урал" вирішив постріляти по Очакову з БМ-21 "Град" і виїхав гордо на позицію, але не доїхав. Щось з ним сталося. Партизани активізувалися наші і ось ніби добре воюють", - розповів Арестович.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...