Зробили з Януковичів "якихось" злочинців: Саша Стоматолог написав листа Венедіктовій. Вимагає, щоб його допитали

Син президента-втікача Олександр Янукович, якого звинувачують в ухиленні від сплати податків на 40 млн грн, вимагає, щоб його допитали. Текст листа опублікував у Фейсбуці прессекретар Олександра Януковича Юрій Кірасир, зазначають Патріоти України.

У листі Олександр Янукович стверджує, що за 7 років його жодного разу не допитали у цій справі, а сам факт ухилення від сплати податків не встановлено - не проводиться відповідна експертиза.

Янукович-молодший вимагає від Венедіктової особисто розглянути всі його скарги і чекає офіційної відповіді на свій лист. Він заявив, що готовий бути допитаний у цій справі і наполягає на негайному закритті справи або її передачі в суд.

Кірасир зазначив, що копії листа син експрезидента направив Зеленському, Разумкову і Денісовій.


"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...