"Зробили запаси на тиждень і не виходимо": Як в окупованому Донецьку патріоти підготувалися до "референдуму"

Донеччани, які не хочуть брати участь у незаконному референдумі про входження до складу Росії, ізолювалися на п'ять днів. Про це розповіла місцева мешканка, передають Патріоти України.

"Сьогодні перший день "голосування". Брати участь у ньому немає жодного сенсу, навіть якщо ми проти входження до складу РФ. Ні про яку анонімність не йдеться, а всім, хто поставить галочку біля слова "ні", загрожує небезпека - такі у нас реалії", – розповіла донеччанка.

За її словами, її родичі, а також знайомі – патріоти України – змушені найближчими днями стати ледь не відлюдниками. "Ми зробили запаси продуктів та води на тиждень, щоб не виходити з квартир та будинків. На дзвінки не відповідаємо", - поділилася вона.

За словами донеччанки, "загальна підтримка Росії" в Донецьку – це міф: "Багато місцевих жителів розуміють, що відбувається і вірять, що Україна повернеться. Донецьк чекає".

Джерело: Обозреватель

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...