"Зробив добру роботу": Прем’єр Латвії... подякував Путіну

Прем'єр-міністр Латвії Кріш’яніс Каріньш вважає, що президенту держави-агресорки Володимиру Путіну можна подякувати за “добру роботу з об'єднання Європи вперше з 1945 року”. Таку його заяву на конференції Riga StratCom Dialogue 2023, присвяченій міжнародним стратегічним комунікаціям, цитує латвійське видання NRA, передають Патріоти України.

“Дехто сприймає демократію і свободу як належне: мовляв, так було завжди. Річ у тім, що цього майже ніколи не було, і ми повинні це захищати", – заявив прем'єр-міністр балтійської країни.

При цьому Каріньш наголосив на тому, що "український народ бореться та вмирає за свободу, демократію та цінності, тоді як Захід тільки говорить про ці цінності".

У цьому контексті він зауважив, що Захід – це "не географічне утворення, а ціннісне", і Путін "зробив добру роботу, об'єднавши Європу вперше з 1945 року".

Латвійський прем’єр запевнив, що його країна готова допомагати Україні до її перемоги, тому що "тільки перемога України може принести мир". Інтеграція України в НАТО, на його думку, є єдиним способом забезпечити мир в Європі.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...