Зробив "крок доброї волі": ЗСУ ліквідували командира батальйону окупантів, який "відзначився" в Україні (фото)

Українські воїни ліквідували комбата російської армії Сергія Михайлова їхньої Чувашії. Окупант брав участь у війні проти України з першого дня повномасштабного вторгнення РФ та був ліквідований на Луганщині, передають Патріоти України.

Від цілого підполковника 42 років залишилися дві медальки - від президента РФ Володимира Путіна і ватажка терористичного анклаву "ЛНР" Леоніда Пасічника. Про ліквідацію окупанта повідомили у соцмережах.

"Командир батальйону підполковник Сергій Михайлов зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався та демілітаризувався", - зазначив офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан.

Трохи деталей про знищеного окупанта додав блогер Necro Mancer. Він повідомив, що загарбник був "денацифікований" наприкінці квітня. Наразі ж воєнному злочинцю встановили меморіальну дошку в школі в рідному місті.

"Комбат підполковник Михайлов Сергій Миколайович 1980 р.н. із чуваського села Климово з початку СВОВУ брав участь у боях проти націоналістів і 22/04/22 трагічно помер під Новотошківкою Луганської обл. Натомість значок від Пасічника отримав", - зазначив Necro Mancer. Як і водиться в Росії, у "скорботних" постах, присвячених ліквідованому окупанту, вони розписують його "позитивні сторони": "добре навчався у школі", "був чемпіоном змагань з вільної боротьби".

"Дослужився до звання підполковник на посаді командир батальйону мотострілецької частини. Мав честь брати участь у двох парадах Перемоги на Червоній площі в Москві. З перших днів спецоперації в Україні мотострілецький батальйон під його командуванням брав участь у боях проти націоналістів. В одному з боїв під станицею Новотошківка 22 квітня 2022 року трагічно загинув. З військовими почестями похований на рідній землі в селі Климово Ібресинського району", - пишуть у Росії. За ліквідацію на війні в Україні посмертно отримав брязкальце - "орден "службою та хоробрістю" від Пасічника

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...