"Зрозуміли, що створені для "русского мира": На росТБ показали "італійців", які втекли в Луганськ (відео)

Російська пропаганда не перестає дивувати треш-"сенсаціями". Цього разу телеведучий Андрій Малахов знайшов людей, які імітували італійський акцент та захват від "русского мира", зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал "НеШутки", Малахов представив своїх гостей "італійцями", які втекли з "царства брехні" до Луганська. Щасливі "іноземці" розповіли в ефірі пропагандистського шоу, як вони закохалися у "русский мир" далеко європейських цінностей. Цілими днями вони дивляться продукти російської пропаганди по телевізору і готують піцу.

"Я відразу замітила, як по-різному подають інформацію тут, в Росії, та в Італії. Це дві різні інформації. Тут кажуть все об'єктивно, всі воєнкори з Донбасу, а там, в Італії, - суцільна брехня", - каже нібито італійка.

"Ми дуже схожі. Для мене було шоком те, що в Італії по телевізору ніколи не говорять про цю ситуацію. Тому я почав підтримувати і допомагати Донбасу. Русский мир ще ближче", - заявив нібито італієць, який відкрив піцерію в Луганську.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...