"Зруйновані всі переправи": Гіркін влаштував істерику через новий зашквар окупантів на півдні

Провал російських окупантів на півдні України нівелювати проблематично через відсутність ключового ресурсу - піхотних військ, заявив російський терорист, колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркин (Стрєлков). "Говорити про подолання оперативної кризи нашої оборони на даному фронті - поки рано", - заявив "Стрілок" у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що за останній час українським захисникам вдалося створити потужне артилерійське угруповання з ракетними підрозділами, яке може вести боротьбу з російською артилерією і підтримувати свої атакуючі сили.

Терорист РФ також журиться через те, що ЗСУ змогли "зруйнувати всі стаціонарні переправи до стану неможливості переїзду по них навіть легкої військової техніки" і знищують понтонні переправи РФ. За його даними, в суботу, 3 вересня, при спробі подолати міст в Херсоні провалився Російський броньовий автомобіль "Тигр".

За його даними, українські бійці розширили плацдарм на південному березі Інгульця і тепер будуть накопичувати сили для подальшого наступу в напрямку Берислава, щоб розсікти угруповання військ РФ і оточити її західну частину в районі Давидів Брід — Високопілля — Любимівка.

"Допустити цього для ЗС РФ — не можна, але ліквідувати загрозу без потужного контрудару — не вийде. А для контрудару гостро не вистачає найголовнішого - піхоти. Оскільки ані перевага в авіації, ані в артилерії - сама по собі поразки противнику не завдасть, не кажучи вже про його розгром і ліквідацію небезпечного плацдарму", — додав Гіркін.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...