Зруйнували готельний комплекс: Глава Донецької ОВА показав наслідки обстрілу окупантів у Краматорську (відео)

Окупанти 3 липня обстріляли Краматорськ з РСЗВ "Смерч". Одна з ракет прилетіла у готельно-житловий комплекс. Снаряд зруйнував цей готель. Про це повідомив глава Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передають Патріоти України.

Жертв уникнули

Готель не працював від початку повномасштабного вторгнення, тому, на щастя, обійшлось без жертв. Інформація про постраждалих теж не надходила.

"Дві інші ракети пошкодили частину дороги у житловому районі. На місці працюють оперативні служби та правоохоронці. "Росіяни прийшли на нашу землю нищити все навколо – житло, бізнес, людей. За кожен свій злочин вони будуть покарані", – наголосили в ОВА.

Сьогодні повітряну тривогу у Краматорську оголосили з 11:08, близько 11:35 був відбій. Після цього в мережі з'явились повідомлення про гучні вибухи, а згодом – підтвердження про обстріл.

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:32

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко. Як п...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...