"Зрушити Росію": У Зеленського заговорили про зміни у "формулі Штайнмаєра"

За словами Максима Ткаченка, позиції Кремля не настільки сильні, щоб не можна було змусити його поступитися деякими речами.

«Слуга народу» і радник секретаря Радбезу Максим Ткаченко, який раніше заявляв, що деякі з керівників окупаційних адміністрацій на Донбасі «можуть залишитися при владі», не виключив, що деякі пункти «формули Штайнмаєра» в ході переговорів можуть зазнати трансформації, передають Патріоти України.

В інтерв'ю він заявив про плани запустити закон про особливий порядок місцевого самоврядування в ОРДЛО. «Ми хочемо цей закон перезапустити, адже після останньої зустрічі в Парижі стало зрозуміло, що ми зможемо "зрушити" позицію Російської Федерації. У нас з'явилося нове вікно можливостей... За тією інформацією, яка проскакує, з'являється надія, що "формула Штайнмаєра", що лежить в основі чинного закону, зможе трохи трансформуватися», - заявив він.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...