ЗС РФ під Бахмутом чекали на підмогу "кадирівців", але ті не доїхали, і росіян розбили, - Жорін

Чеченський підрозділ "Ахмат" вчергове відзначився "сміливістю" на передовій. Вони їхали і не доїхали на підмогу до окупантів на передовій. Про це "Еспресо" розповів майор ЗСУ, заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін, передають Патріоти України.

За його словами, південніше Кліщіївки ситуація складна, але попри це ЗСУ витискають тут окупантів, і ті не можуть тут втриматися.

"Ми бачимо на деяких позиціях навіть певну паніку, бачимо як вони інколи втікають. Нещодавно спостерігали досить показову "виставу", коли на одну з позицій ворога, яку ми вибивали, до них мав на підкріплення прийти підрозділ "Ахмат", але щось його довго-довго чекали і не дочекалися, щось він не з'явився", — розповів Максим Жорін.

Він додав, що російські загарбники намагаються триматися, але їм це не вдається. "Тиск наших штурмовик підрозділів, наших штурмових груп настільки великий, що втриматись на позиціях вони не можуть", — каже Жорін.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...