ЗСУ буде менше роботи: Війська РФ "промахнулися" і вдарили по своїх позиціях із РСЗВ, є загиблий і поранені

Російські окупанти із реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) завдали вогневого ураження по власних позиціях на Запоріжжі. Внаслідок "прицільного" вогню один військовий армії РФ загинув, двоє отримали поранення, передають Патріоти України.

Це трапилося біля населеного пункту Нескучне. Про "промах" ворога повідомила уTelegram Запорізька обласна військова адміністрація з посиланням на дані української розвідки.

За її інформацією, окремі підрозділи реактивної артилерії російських окупаційних військ не зовсім підтримують проведення так званої кремлівської "спецоперації" та підсвідомо допомагають ЗСУ проводити "демілітаризацію" своєї ж армії.

Зазначається, що окрім власного "промаху" окупантів, біля села Нескучне також підтверджено знищення їхнього складу боєприпасів.

Загалом на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Війська РФ основні зусилля зосереджують на покращенні тактичного положення та виявленні слабких місць в обороні українських військ.

Окупанти здійснили 53 обстріли позицій наших воїнів, застосовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення. Проте захисники Запорізького краю утримують рубежі та захищають українську землю, даючи гідну відсіч російським загарбникам.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...