ЗСУ чекали, поки загарбники зберуться разом: У мережі показали відео потужного удару по окупантах

Українські морські піхотинці завдали нищівного удару по скупченню російських окупантів. Атакували напіврозвалений будинок, де була позиція ворога, коли там зібралася максимальна кількість солдатів РФ, передають Патріоти України.

Ефектне відео операції опублікували на сторінці Сухопутних військ ЗСУ у Facebook. Успішно відпрацювали бійці 503 окремого батальйону морської піхоти.На кадрах видно, як окупанти пересуваються поряд із будинком. У момент, коли всі вони заходять під дах, було завдано удару.

Над місцем удару здійнявся густий дим. Про втрати офіційно не повідомляють, проте шансів залишитися живими у загарбників було мало.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...