ЗСУ дали потужну відсіч: Під Покровськом вдалося зупинити активний наступ росіян, - ЦПД

Українські військові зупинили наступ російської армії під Покровськом Донецкої області. Також відомо про ще один успіх ЗСУ, передають Патріоти України з посиланням на Telegram керівника Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка.

"Під Покровськом вдалося зупинити активний наступ росіян наразі", - розповів він. Крім того, за даними Коваленка, спроба прориву ворога до Любимівки у Курській області теж зупинена.

"Ця остання ескалація...": Загострення на Близькому Сході може вплинути на результати виборів у США, - FT

четвер, 3 жовтень 2024, 12:45

Війна на Близькому Сході може докорінно змінити хід президентських виборів у Сполучених Штатах Америки. Зокрема, загострення між Ізраїлем та Іраном грають не на руку кандидатці в президенти США Камалі Гарріс. Про це йдеться в статті головного оглядача ...

На "Уралвагонзаводі" вивчають захоплений у ЗСУ Leopard 2. Експерти оцінили, що то дасть технічно відсталій недоімперії (відео)

четвер, 3 жовтень 2024, 12:15

На підприємство російської корпорації "Уралвагонзавод" доставили німецький танк Leopard 2A6, захоплений російськими військовими в зоні бойових дій в Україні. Про це 2 жовтня повідомили в Defence Blog із посиланням на прес-службу компанії, передають Пат...