ЗСУ дали потужну відсіч: Російські диверсанти намагалися прорватись через кордон на Харківщині, але відійшли з втратами

Днями російська диверсійно-розвідувальної групи намагалася прорватись через кордон на Харківщині. Втім, це не вдалося. Вони росіяни відійшла з втратами. Про це повідомив в ефірі телемарафону очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

"Звичайно, ворог запускаючи ДРГ намагається перевірити злагодженість наших військ і щільність нашої охорони. Однак під вогневим ураженням вони вимушені були відійти з втратами", - розповів голова ОВА.

За його словами, спроби прориву ДРГ фіксують постійно. Синєгубов наголошує, що окупанти РФ не залишили своїх планів щодо захоплення Харкова та області. Саме тому вони намагаються покращити своє тактичне положення.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...