ЗСУ добре попрацювали! На півдні України знищено десятки російських окупантів та їхніх авто

В Оперативному командуванні "Південь" повідомили про знищення 40 російських окупантів та трьох їхніх автомобілів. Про це йдеться у повідомленні на сторінці ОК "Південь" у Facebook щодо підсумків поточної оперативної обстановки на півдні України за 12 листопада, передають Патріоти України.

Зазначається, що ворог продовжує вести активну оборону по усій лінії зіткнення, що розмежована Дніпром. "Протягом бойового дня противник завдавав артилерійських ударів по позиціях наших підрозділів та територіальних громадах у Бериславському районі. Без постраждалих та втрат", - зазначили у Командуванні.

У відповідь, з метою придушення вогню ворожої артилерії, українська авіація двічі відпрацювала по районах розгортання сил противника.

"Ракетні та артилерійські підрозділи Сил оборони протягом дня здійснювали вогневий вплив по позиціях ворога та районах зосередження живої сили, техніки та озброєння на лівому березі Дніпра. За уточненими даними, підтверджено зменшення ворожого війська на 40 рашистів та 3 військових автівки", - йдеться у повідомленні.

Зауважується, що решта втрат противника дорозвідуються. "Склад ворожого флоту протягом дня суттєвих змін не зазнав. 18 кораблів та катерів, у тому числі один ракетоносій в готовності до залпу вісьмома "Калібрами", - зауважили у ОК "Південь".

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...

СБУ на Київщині затримала "блогерів", які знімали стріми про ЗСУ (фото)

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:53

Служба безпеки викрила на Київщині ще п’ятьох блогерів, які здійснювали інформаційно-підривну діяльність на користь РФ, зокрема працювали на зрив мобілізації в Україні, передають Патріоти України. Як повідомляє пресслужба відомства, вони знімали провок...