ЗСУ добре попрацювали! Російська армія за два дні втратила більше 100 одиниць бойової техніки, - Oryx

Російська окупаційна армія продовжує зазнавати суттєвих втрат у війні проти України. Лише за два дні було знищено понад 100 одиниць бойової техніки окупантів, передають Патріоти України.

Найбільше РФ втратила танків та артилерійських установок. Про це йдеться у звіті аналітичного порталу Oryx, який збирає інформацію з фотографій та відео з фронту.

Аналітики надали дані щодо втрат з фронту в період 9-10 вересня. Примітно, що згідно з опублікованою інформацією, російські окупанти втратили понад 100 одиниць бойової техніки. Водночас Збройні сили України втратили дві одиниці техніки.

Згідно з опублікованою інформацією, йдеться переважно про російські танки, самохідні артилерійські установки, БТР, БМП і вантажні військові автомобілі.

Примітно, що ця статистика не показує повної картини за втратами, але дає розуміння щодо приблизного співвідношення втрат у дні на фронті.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....