ЗСУ добре попрацювали? В окупованому Мелітополі пролунали вибухи біля казарм російських силовиків (фото, відео)

Вранці 27 березня у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області пролунали декілька вибухів – зокрема, постраждала будівля, де розміщувались силові структури загарбників, заявив законний мелітопольський міський голова Іван Федоров у Telegram, передають Патріоти України.передають Патріоти України.

Пряма мова Федорова: "У окупантів в Мелітополі "нічого не відбувається". У місті пролунало вже декілька вибухів. Що палає у ворога на цей раз, з'ясовуємо. Чекаємо гарних новин від ЗСУ". Деталі: Згодом Федоров опублікував фото диму на мікрорайоні поблизу кафе "Джокер" і ворожих казарм.

ФОТО З TELEGRAM ФЕДОРОВА

Він додав, що постраждала захоплена росіянами будівля, де розміщувались ворожі силові структури.

Окупанти також повідомили про прильоти в Мелітополі. Колаборант Рогов опублікував відео одного з вибухів.

Окупаційна адміністрація міста заявила, що внаслідок "артилерійського обстрілу" Мелітополя частково зруйновано будівлю біля багатопрофільного коледжу на проспекті 50-річчя Перемоги. Повідомляється, що пошкоджено кілька будівель і постраждали 4 людини.

Пізніше окупанти повідомили, що ще одне влучання зафіксовано в районі авіамістечка. Зазначається, що один зі снарядів нібито влучив у гараж, а житлова будівля, розташована поруч, зазнала незначних пошкоджень – у ній вилетіли вікна, але постраждалих нібито немає.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...