ЗСУ досягли стратегічного успіху в Бахмуті – британський генерал

Українські військові змусили росіян покласти безліч своїх солдатів та відправити на знищення величезну кількість техніки на Бахмутському напрямку. Це можна назвати стратегічним успіхом. Таку думку висловив заступник верховного головнокомандувача об'єднаних сил НАТО в Європі (2011-2014), британський генерал Річард Ширрефф в ефірі BBC Radio, передають Патріоти України.

"Наразі українці, ймовірно, здобули стратегічний успіх, змусивши росіян витратити величезну кількість живої сили та техніки, що, можливо, стане, якщо вони візьмуть його, пірровою перемогою (перемога, яка дістається надто високою ціною – ред.)", – сказав британський генерал.

За його словами, якби росіяни мали те, що їм потрібно, кілька місяців тому, "ми, мабуть, не були б там, де ми зараз". "Тож необхідно прискорити постачання, інтеграцію, логістичну підтримку, навчання та все інше, що необхідно зробити, щоб надати українцям необхідні для роботи інструменти", - наголосив Ширрефф.

Нагадаємо, командувач ССО ЗСУ Віктор Хоренко відвідав Бахмут, де перевірив роботу своїх підрозділів. За підсумками візиту він розповів про поточну ситуацію щодо оборони міста.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...