"ЗСУ готові різати фланги": Пригожин у паніці заявив, що контрнаступ розпочнеться 2 травня

Ватажок "Вагнера" Євген Пригожин влаштував справжню істерику через те, що українські воїни от-от підуть у контрнаступ, а його найманців нема кому прикривати, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба Пригожина, він вважає, що ЗСУ підуть у контрнаступ після 2 травня, коли закінчиться сезон дощів, а вітер висушить ґрунт.

"Сьогодні йдуть дощі. 2 травня повинен пройти останній дощик. Ще тиждень потрібно для того, щоб вітер висушив ґрунт. Після цього ЗСУ будуть готові рухатися. Чи будуть вони це робити 9 травня, щоб "зіпсувати свято"? Може, так. Може, не так. Це тільки у нас, в Росії, прийнято все робити на свята, на 8 березня і 9 травня. ЗСУ готові повністю йти та різати фланги. Фланги наші ніхто не прикривав", - заявив Пригожин.

Він заявив, що всі ці розмови Міноборони РФ про нібито прикриття флангів "Вагнера" - це "повна маячня". Ба більше, ні "Вагнеру", ні регулярному війську РФ не дають боєприпаси. Пригожин вважає це рішенням "злочинного командування".

Крім того, Пригожин поскаржився, що людські ресурси "Вагнера" нібито "висихають" через втрат та звільнення найманців.

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів

неділя, 19 травень 2024, 20:16

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів. Наступного тижня уряд країни запровадить закон, який дозволить прикордонникам блокувати шукачів притулку, які намагаються в'їхати з Росії. Про це з посиланням на заяву прем’єра пише Reuters, п...