ЗСУ і тероборона під Запоріжжям знищили ворожий танк та майстерню окупантів на базі ЗіЛ-131 (фото)

Підрозділи ЗСУ та тероборони знищили ворожий танк і автомобіль ремонту бронетехніки у Запорізькій області. Про це повідомила Запорізька ОВА у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Підрозділ Запорізької окремої бригади територіальної оборони у взаємодії з іншим підрозділом ЗСУ знищили танк Т-72 та автомобіль ремонту бронетехніки МТО-80 окупаційних військ південніше села Малинівка", - йдеться у повідомленні.

Розвідники вночі помітили шум недалеко від лінії фронту, перевірили обстановку та з'ясували, що танк Т-72 застряг або вийшов з ладу. Поруч із ним, ймовірно для ремонту, була майстерня МТО-80 на базі ЗіЛ-131.

За допомогою трьох "мух" українці знешкодили танк. А за допомогою РПГ була знищена майстерня.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...