"ЗСУ - х**ня, що мені буде": Жителька Харківщини у соцмережах ображала українських військових, її швидко знайшли (відео)

Одна з мешканок Харківщини у соціальних мережах публічно ображала ЗСУ. Тепер же вона свою думку змінила. А сталось це після спілкування зі співробітниками ДБР, зазначають Патріоти України.

У ДБР підкреслили, що під час воєнного стану в Україні регулярно слідкують як за українцями, так і росіянами. Вони роблять це задля того, щоб виявити можливих колаборантів.

Так, вдалось натрапити на 34-річну мешканку Харківщини. Вона під час прямої трансляції в одній із соціальних мереж ображала ЗСУ. "Гаразд, я скажу на ЗСУ – х**ня. Що мені за це буде, скажіть?", – поставила риторичне питання вона.

Ба більше, вона говорила, що ладна сама убивати українських військових. Тих, завдяки кому вона вціліла, хоч і Харківщину атакують щоденно. З жінкою співробітники ДБР провели роз'яснювальну бесіду. Після неї мешканка Харківщини вирішила змінити свою риторику. Вона перепросила перед ЗСУ за все те, що говорила.

"Я хочу вибачитись перед ЗСУ. Насправді я так не вважаю. Я вважаю, що ЗСУ – наші захисники та герої. Як можу – допомагаю, підтримую їх. Я патріотка своєї країни. Слава Україні!", – сказала вона на відео.

Водночас у ДБР вирішили на цьому не обмежуватись. Всю інформацію про 34-річну жінку вони зібрали з соціальних мереж і передали до СБУ. Тож на неї очікує ще не одна така бесіда.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...