ЗСУ ліквідували 52 десантникіа з 31-ї ОГШБр РФ - знищено і командира батальйону

У Росії поховали загиблого в Україні військового 31-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади повітряно-десантних військ Жаната Рисмуханбетова. Він став щонайменше 52-м ліквідованим окупантом з цього підрозділу, передають Патріоти України.

За інформацією InformNapalm, похорон чергового десантника висвітлили в російських соцмережах. Там відкрито заявили, що він брав участь у боях на Київщині, зокрема, так званої Гостомельської операції.

"Він у складі бригади брав участь і утримував стратегічний аеродром "Антонов". Штурмував позиції ворога на Ірпінському напрямку. Разом з товаришами утримував позиції до підходу основних сил", – йдеться в пості.

За даними "Медіазони", на 1 червня 2022 року, 31-а бригада ВДВ втратила загиблими не менше 52 осіб, у тому числі командира батальйону, підполковника Дениса Ягідарова. При вказівці місця дислокації цих десантників згадуються не тільки Гостомель під Києвом, а й Волноваха в Донецькій області.

В InformNapalm зазначають, що десантники 31-ї ОДШБр (в/ч 73612, м.Ульяновськ) брали активну участь у захопленні Криму і війні на Донбасі з 2014 року.


"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...