ЗСУ ліквідували десантника Козлова, який воював проти України з першого дня вторгнення

Українські військові ліквідували російського десантника Юрія Козлова, який воював проти України з першого дня повномасштабного вторгнення. Про це повідомив блогер-розслідувач Іраклі Комахідзе. Окупанта ліквідували на Херсонщині, передають Патріоти України.

"За даними одного з інформаційних порталів м. Єкатеринбурга 26 серпня ц.р. у Херсонській області було ліквідовано російського десантника Юрія Козлова з Каменська-Уральського. У "спецоперації" окупант брав участь з першого дня російської агресії, був механіком-водієм бойової машини десанту", – написав Іраклі Комахідзе.

Відомо, що у 2021 році Козлов після другого курсу кинув навчання у Каменськ-Уральському радіотехнікумі, бо дуже хотів потрапити в армію РФ.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...