ЗСУ ліквідували командира мотострілецької дивізії РФ - тіло впізнали тільки по ДНК

Українські воїни ліквідували командира 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії російських окупантів полковника Олексія Горобця. Загарбник був родом з Волгограда. Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Про загибель високопоставленого окупанта і ще декількох російських офіцерів повідомляв раніше також речник Одеської ОВА Сергій Братчук. Він поділився у своєму Telegram постом, у якому сказано, що Горобець разом з іншим офіцерами були ліквідовані влучним ударом по окупантах на Херсонщині з реактивної системи залпового вогню HIMARS.

Таку інформацію підтверджують також і російські ЗМІ. Зокрема, волгоградський ресурс "Блокнот" з посиланням на слова вдови окупанта Горобця повідомив, що для упізнання тіла загиблого знадобився тест ДНК.

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...