ЗСУ ліквідували майора спецназу ГРУ Росії Соколова - він вчив дітей воювати (фото)

Українські воїни ліквідували на фронті ще одного високопоставленого російського окупанта - майора спецназу Головного розвідувального управління Росії Максима Соколова. Загарбник воював проти України, займаючи посаду заступника командира батальйону, передають Патріоти України.

Довго повоювати майору не вдалося – його "відправили на концерт Кобзона" 29 серпня. Про це 16 вересня повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан у своєму Telegram-каналі.

"Майор спецназу ГРУ Соколов Максим зробив "крок доброї волі" – офіційно денацифікувався і демілітаризувався", – повідомив офіцер ЗСУ. Загибель російського спецназівця підтвердили і в країні-агресорці РФ. Де саме загинув окупант, невідомо. Відомо, що російський загарбник брав участь в РФ у православних військово-патріотичних зборах "Козача застава", під час яких навчав воювати навіть дітей.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...