ЗСУ ліквідували начальника ракетних військ 35-ї загальновійськової армії Росії

В Україні ліквідовано начальник ракетних військ і артилерії 35-ї загальновійськової армії Збройних сил Росії (військова частина 62825) – полковник Борис Тотіков. З начальником окупантів прощалися в Рязані 25 вересня, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Рязанські відомості".

Журналіст Юрій Бутусов в Telegram написав, що начальник ракетних військ і артилерії є однією з ключових ланок у сучасній війні. Бутусов зазначив, що, за відомостями російських джерел, перед контрнаступом Збройних сил України в Харківській області по штабу окупантів в Ізюмі було завдано удару високоточними американськими ракетами HIMARS.

Журналіст додав, що в цьому районі саме штаб 35-ї армії РФ відповідав за управління військами, і саме в їхній смузі ЗСУ здійснили прорив. "...Тепер зрозуміло, що розгром росіян був значною мірою пов'язаний з втратою управління і точним визначенням українською розвідкою дислокації російських штабів і їх точною поразкою", – підкреслив він.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...