ЗСУ ліквідували окупанта, який мріяв "прославитися" участю у війні в Україні (фото)

Українські захисники ліквідували російського окупанта, який мріяв про "славу" та "пенсію у 100 тисяч" після війни в нашій країні. Йдеться про росіянина Максима Іванова, передають Патріоти України.

Про чергову втрату російської армії повідомив у Twitter офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц). Про "світле майбутнє" окупант мріяв ще у березні, однак за плани побудувати власний добробут на крові українців йому довелося поплатитися.

"Прекрасно, коли у ка**ів не буде своєї країни, а в нас буде слава, пенсія 100 к, ветеранські та статус у суспільстві", – писав Іванов 1 березня. "Ні слави, ні пенсії, ні статусу... А зашкварок!" – констатував Штірліц.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...