ЗСУ ліквідували окупанта, який називав Одесу "російським містом" і мріяв про знищення України (фото)

Українські воїни ліквідували чергового "визволителя", який із російської глибинки приїхав до України вбивати українців. Уродженець Казані Олексій Пашагін був "денацифікований" ще у травні, але додому його труп діставався майже місяць, передають Патріоти України.

Захисники України попрацювали на славу: впізнавати окупанта, який мріяв про знищення України, довелося ДНК. Фото ліквідованого загарбника показав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

Український офіцер також розшукав коментар, який залишав ліквідований окупант у соцмережах."Думаю, наступного року вже можна буде спокійно з'їздити до російського міста Одеса. Чорне море буде російським, а України взагалі не буде", – писав Пашагін у вересні 2021 року.У прогнозах окупант помилився: замість поїздки в українську Одесу він вирушив у захоплюючу подорож російськими просторами у пакеті для трупа.

"Уродженець села Микільське Татарстану старший сержант Пашагін Олексій Миколайович 1988 р.н. поїхав до України воювати з фашистами, 23.05.22 десь їх зустрів, загалом, упізнали лише за ДНК", - пише користувач Twitter Necro Mancer.

У забороненій в Україні мережі "Вконтакте" та у казанських ЗМІ окупанти плачуться, що 33-річного загарбника "демілітаризували" за два тижні до дня народження. І що він мав прийомну доньку, сам же розмножитися не встиг.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...