"ЗСУ мають перевагу": На російському ТБ стривожилися через контрнаступ України і заговорили про "великі проблеми"

Російські пропагандисти поскаржилися на брак дронів та антидронної зброї в окупантів. Мовляв, на випадок контрнаступу ЗСУ - путінські війська недостатньо озброєні. Про це говорили російські "експерти" в ефірі однієї з передач на росТБ, передають Патріоти України.

Вони констатували, що більш ніж через рік повномасштабної війни держава не вирішила зазначену проблему, ба більше, дуже важливі для фронту дрони сьогодні допомагають закуповувати прості росіяни (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"На жаль, ЗСУ мають перевагу в цьому озброєнні. І наші хлопці зазнають втрат найбільше через використання дронів як наступальної зброї. Тому це велика проблема", – скаржився "експерт".

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...